MKD ENGФормулари:

Формулар за пишување и поднесување на апстракт
(prijava-apstrakt-mk.doc)

Пријава за резервација
на хотелско смесување
(prijava-hotel-mk.doc)
Архива:Фото галерија:Здружение на дерматовенеролози на Македонија ©2009-2017КОНТАКТ АДРЕСИ:

КОНГРЕСЕН СЕКРЕТАРИЈАТ

Универзитетска Клиника за дерматологија
Водњанска 17, 1000 Скопје
Република Македонија

Тел:           +389 2 3147-212
Тел/факс:   +389 2 3134-042
e-mail: makderm@unet.com.mk
e-mail: dr.gocev@t-home.mk
интернет: www.unet.com.mk/dermatology/


ОФИЦИЈАЛНА КОНГРЕСНА ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА

ВИС ПОЈ
Патнички и туристички центар
Булевар Македонски просветители бр. 1,
6000 Охрид, Република Македонија

Телефон: ++389 46 255 600; 255 601
Факс: ++389 46 255 600; 255 602
e-mail: congress@vispoj.com.mk
интернет: www.vispoj.com.mkОваа интернет страна е спонзорирана и хостирана од UNET