MKD ENGФормулари:

Формулар за пишување и поднесување на апстракт
(prijava-apstrakt-mk.doc)

Пријава за резервација
на хотелско смесување
(prijava-hotel-mk.doc)
Архива:Фото галерија:Здружение на дерматовенеролози на Македонија ©2009-2017Почитуван колега,

Во името на Здружението на дерматовенеролозите на
Р. Македонија имам чест да Ве поканам да учествувате на
VI Конгрес на дерматовенеролозите на Македонија, кој ќе
се одржи во Охрид од 27 до 30 Септември 2017 година.

Се надеваме дека научната и социјалната програма, како и убавините на градот Охрид и Охридското езеро ќе бидат доволно мотивирачки за да не почестите со Вашето учество.

Прим. д-р Ѓ. Гоцев
Претседател на КонгресотОваа интернет страна е спонзорирана и хостирана од UNET