MKD ENGФормулари:

Формулар за пишување и поднесување на апстракт
(prijava-apstrakt-mk.doc)

Пријава за резервација
на хотелско смесување
(prijava-hotel-mk.doc)
Здружение на дерматовенеролози на Македонија ©2009-2013Почитуван колега,

Во името на Здружението на дерматовенеролозите на
Р. Македонија имам чест да Ве поканам да учествувате на
V Конгрес на дерматовенеролозите на Македонија, кој ќе
се одржи во Охрид од 04 до 07 Септември 2013 година.

Се надеваме дека научната и социјалната програма, како и убавините на градот Охрид и Охридското езеро ќе бидат доволно мотивирачки за да не почестите со Вашето учество.

Прим. д-р Ѓ. Гоцев
Претседател на КонгресотОваа интернет страна е спонзорирана и хостирана од UNET