САЛА 1 - УСНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА САЛА 2 - ПОСТЕР ПРЕЗЕНТАЦИЈА
СРЕДА, 27.09.2017
20:00 СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА КОНГРЕСОТ, Коктел
ЧЕТВРТОК, 28.09.2017
08:30 - 10.20
10:20

11:20 - 13:05
13:05

14:45 - 16:15
16:15

17:15 - 18:35

19:30
Усна презентација - Сесија 1
Симпозиум - Лек Скопје
Кафе пауза
Усна презентација - Сесија 2
Симпозиум - Титан
РУЧЕК
Усна презентација - Сесија 3
Симпозиум - Бионова
Кафе пауза
Усна презентација - Сесија 4

КОНЦЕРТ ВО Св. СОФИЈА
Симон Трпчески, клавир

Коктел забава во „Кадмо клуб“
09:00 - 19:00 Презентација на постери

Дискусија по постери
10.00 – 11.00 / 17:00 – 18:00
ПЕТОК, 29.09.2017
09:00 - 10.30
10:30

11:30 - 12:50
12:50

14:45 - 16:15
16:15

17:15 - 18:50

20:30
Усна презентација - Сесија 5
Симпозиум - Белупо
Кафе пауза
Усна презентација - Сесија 6
Симпозиум - Еуцерин-Beiersdorf
РУЧЕК
Усна презентација - Сесија 7
Симпозиум - Еурофарм
Кафе пауза
Усна презентација - Сесија 8

СВЕЧЕНА ВЕЧЕРА


9:00 - 19:00 Презентација на постери

Дискусија по постери
10.00 – 11.00 / 17:00 – 18:00
САБОТА, 30.09.2017
08:45 - 09.45

10:10 - 11:20

11:45

Усна презентација - Сесија 9
Кафе пауза
Усна презентација - Сесија 10

ПРОШЕТКА СО БРОД ПО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО И РУЧЕК ВО Св. НАУМ